La Piràmide Invertida


Despertar en l’habitació d’un hospital és el que ha estat per a Ismail Hapi Shalut una experiència, que li fa plantejar els propòsits de la seva existència. A partir d’aquest moments aprofundirà sobre el coneixement del món i de l’experiència humana, i coneixerà molt més intensa la realitat d’un passat que segueix sent present per ell. Amb la seva experiència ens mostrarà el que és moure’s entre dos punts de la línia del temps, per donar-nos a entendre que la seva pròpia existència és una paradoxa en l’esdevenir de la història.
El protagonista, que ens relata de pròpia veu aquells fets dels quals és testimoni, ens torna en la nostra novel·la a introduir-nos intensament en el món del l’Antic Període de la història de Egipte (La Terra de Kemet), de fa gaire bé cinc mil anys.

Joaquim-Vicent Guimerà i Rosso, és llicenciat i especialista en Història de l’Art per la Universitat Literària de València. Estudia disseny als anys 90 a L’Escola d’Electrònica Aplicada de Catalunya i des d’aleshores alternant aquest treball amb la creació artística; pintura, fotografia, complementant-lo amb la publicació d’articles de difusió cultural en diverses revistes.
Aquesta novel·la amb el títol «La Piràmide Invertida» és la cloenda de la petita sèrie de ciència-ficció que s’inicià amb “Hapi”, i que alhora han estat una introducció al coneixement de L’Antic Egipte. Obres recents de l’autor també són la primera i segona part de “Las Alas del Miedo”, que amb els títols: «La Tierra de Todos Nosotros» i «El Poder de la Mente» han estat publicades en castellà., i de les quals s’està preparant la seva edició en català.
D’altra banda, s’ha publicat el conte «A la vora de la Mar», del mateix autor amb il·lustracions de Josep Carles Adell Amela, que narra les aventures d’una família arribada des d’Agramunt per instal·lar-se a les terres del Maestrat; sent una edició de l’Editorial Antinea.
En preparació: el primer volum de “Els Contes de la Migdiada”, relats curts i contes que tenen sempre a veure amb les costums i dites populars de la zona geogràfica del Maestrat històric.

www.terresdelservol.com / www.fotogrames.com

 

Pedido la piramide invertida la piramide invertida @ €24,90