Presentació de Cròniques de la innocència d’Alicia Coscollano Masip

21 de agosto de 2011

Editorial Antinea us invita a la presentació de Cròniques de la innocència d’Alicia Coscollano Masip.

Prologat per Carles Santos Obertura de l’acte a càrrec del periodista Jordi Maura. Amb la participació a la taula del professor, escriptor i critic literari: Josep M. San Abdón. Lectura dramatitzada de textos a càrrec de l’actriu Anna Foix.
El dia 21 de gener de 2011 a les 19.00 h a la sala de premsa del MUCBE, carrer de la Pau, 2 de Benicarló.
Alicia Coscollano Masip va iniciar la seua relació amb la paraula en algun moment concret de la seua preadolescència, quan escriure es va convertir en una ‘necessitat’. Ha publicat la novel·la Cosas rotas, IV Premi d’Autors Benicarlandos 2001. El seu relat breu La Polinèsia va quedar finalista del II Concurs de Narrativa per a Dones convocat per la Generalitat Valenciana. A més, ha escrit i dirigit els espectacles teatrals Símbolos i Cambalache, estrenats a Benicarló i Vinaròs en 2000 i 2002, respectivament. També col·labora assíduament en mitjans escrits i radiofònics amb articles, proses poètiques i relats.
Ha sigut corresponsal provincial i, a més, col·laboradora des de l’any 2001 amb la revista digital Vinaròs News, mitjà en què està a càrrec de la columna literària.
Des de l’any 2004 desenvolupa la seua activitat literària amb la laboral, tasca que compagina des de maig de 2005 amb la funció que desenvolupa com cap de redacció i periodista de 7dies Actualitat de Vinaròs, setmanari d’actualitat que publica Editorial Antinea.

Más Notícias: