El llarg cami del sol

Escrit per:

L’Anna Riverola i el seu fill de nou anys arriben a Alarò amb el propòsit de trobar un lloc on allunyar-se de la tragèdia que ha trasbalsat la seva vida. El marit, un prestigiós periodista, ha mort en un atemptat a Beirut, mentre viatjava amb l’ex-president del país, Rafiq Hariri.
A Alarò l’Anna intenta refer la seva vida i integrar-se en la societat local, a la vegada que reprèn la seva activitat com a periodista. En aquest procés descobrirà que, sota una falsa aparença de convivència pacifica, en la societat que els acull bullen un cúmul d’intrigues, traïcions i mentides.
Al Líban ha quedat Jean Luc, un personatge inquietant que continua interferint en la vida de l’Anna i del seu fill.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conxa Solans va nàixer a Vinaròs on viu actualment després d’anys vivint a Molins de Rei (Barcelona).
És llicenciada en Història Moderna per la Universitat de Barcelona i ha dedicat part de la seva carrera a la recerca històrica. És autora de diversos articles publicats en revistes especialitzades. Ha participat en l’obra col·lectiva Les dones i la història al Baix Llobregat y en Les veus del silenci. L’any 2013 va publicar Una vila per a un riu. La baronia de Molins de Rei, segles XVI-XIX.
L’any 2019, va debutar amb la seva primera novel·la, Aquella Norton i també l’any 2019 va guanyar el X Premi Delta de Narrativa Escrita per Dones, convocat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat amb la novel·la Res no es pot amagar
En les seves novel·les sempre apareix com a rerefons el seu lloc de naixement, el mar y la vida en un poble mariner.
Actualment imparteix conferències sobre temes històrics i dedica la major part del temps a l’escriptura.
Es membre actiu de l’Associació Tràngol. Grup de Debat i Recerca de Vinaròs.

 

Si sou una llibreria o biblioteca i esteu interessats a adquirir l’obra, podeu contactar en AZETA DISTRIBUCIONES, tel 916 866 892

Order El llarg cami del sol

Altres títols dintre de: Narrativa, Notícies, Recents